PRINCE2® Foundation

Kunnskap om en strukturert prosjektledelsesmetodikk som er basert på erfaringer hentet fra ulike prosjekter og bidrag fra prosjektsponsorer, prosjektledere, prosjektteam, akademikere, lærere og konsulenter.

Foundation

Hele PRINCE2 læringsløp, fra kurs til eksamen gjennomføres på nettet når det passer deg. Etter at du har registrert deg får du straks tilgang til PRINCE2 nettkurset og testeksamener. Når du er klar til å ta PRINCE2 Foundation eksamen tar du kontakt med oss. Du får all informasjon ved påmelding og den nødvendige støtte underveis til å bestå. Eksamen må ferdigstilles før den 31.12.2024 på grunn av endringer hos PeopleCert som eier PRINCE2 standarden.

Læringsutbytte:

  • Du lærer om en anerkjent og ledende prosjektledelsesmetode som vil styrke din CV.
  • Kunnskap om en strukturert prosjektledelsesmetodikk som er basert på erfaringer hentet fra ulike prosjekter og bidrag fra prosjektsponsorer, prosjektledere, prosjektteam, akademikere, lærere og konsulenter.
  • Økt prosjektforståelse og forståelse for hvordan du kan oppnå bedre prosjektresultater.

Du velger selv når du vil ta nettkurset, og hvor lenge du vil studere om gangen. Etter at du har registrert deg får du tilgang til en erfaren prosjektleder og e-ocach som hjelper deg på veien. Både nettkurset og testeksamene kan repeteres så mange ganger du måtte ønske, helt til du er klar for eksamen. Den estimerte gjennomføringstiden er på ca. 20 timer.

Eksamen gjennomføres online. Det kreves internettilgang, lyd, mikrofon og webkamera.

Sertifiseringen din er gyldig i 3 år etter at du har bestått eksamen. Du kan lese mer om dette og hvordan du kan opprettholde din sertifisering via PeopleCerts sider her.

Accredited  PRINCE2 Foundation training is provided by Cimple AS, accredited by AXELOS Examination Institute.